fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

21 03 2017 foto1 

In Japan is er een groot trauma, dat Great East Japan Earthquake heet. Wij kennen het als de ramp van Fukushima. De verwoestende aardbeving, die zes jaar geleden plaatsvond, heeft de ingenieurs van Toyota aan het denken gezet. Met een bijzonder resultaat. 

21 03 2017 foto2

Direct na de ramp was er plaatselijk een groot gebrek aan elektriciteit. Niet alleen ten behoeve van de reddingswerkers, maar ook voor de overlevenden die destijds enorm leden onder de snijdende kou die in het voorjaar dat deel van Japan treft. Het leidde tot het besef dat er, juist in de omgeving waar mensen zijn, betrouwbare energiebronnen te vinden moeten zijn. Tja, en wat heeft bijna ieder gezin naast zijn huis staan? Precies. Bij Toyota zagen ze een prominente rol weggelegd voor hun plug-in hybride en waterstofauto's. Momenteel zijn dat de nieuwe Prius PHV en de Mirai.

21 03 2017 foto3

Landelijk netwerk
Deze en andere (toekomstige) Toyota-modellen kunnen voortaan meerdere betekenissen hebben. Uiteraard zijn de auto's, als de omstandigheden het toelaten, betrouwbare transportmiddelen die de inwoners van een getroffen regio en hulpverleners ter beschikking staan. Vervolgens kan het Toyota Fuel Cell System zodanig worden geprepareerd, dat het grotere hoeveelheden stroom tegelijk kan leveren. Assistentie is daarbij te verkrijgen van de zonnecellen in het dak van de Prius Plug-in Hybrid, die automatisch stroom opwekken. Het is de bedoeling van Toyota om met deze auto's in Japan een landelijk netwerk van energiebronnen te creëren.

21 03 2017 foto4

Toyota Mirai
Toyota heeft in de afgelopen jaren al uitgebreid geëxperimenteerd met veertig exemplaren van de Prius die externe energie konden leveren. De maximale output was circa 1,5 kW per auto, voldoende om huishoudelijke apparaten te kunnen gebruiken. De volgende stap betreft voornamelijk de waterstofauto Mirai, die nu al in staat is om 9 kW te leveren. Genoeg om enkele huizen van stroom te voorzien. Verder ziet het ook de inzet van de toekomstige Fuel Cell Bus voor zich, die een capaciteit van 72, kW heeft. Prettig om achter de hand te houden wanneer in de stad de stroom uitvalt.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.