fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

gewaardeerd 1a
Elk jaar publiceert het toonaangevende Amerikaanse zakenmagazine Fortune een lijst van de meest gewaardeerde bedrijven ter wereld.

Toyota bekleedt hierin net als vorig jaar de hoogste positie van alle automerken. Een bewonderenswaardige prestatie.

In het algemeen klassement heeft Toyota de 28e positie bereikt, terwijl het in sommige disciplines, te weten 'talent' en 'internationaal zakendoen' in de top-10 is geëindigd. Het onderzoek, dat officieel "World's Most Admired Companies" heet, omvat negen aspecten die worden aangemerkt als cruciaal voor internationaal succes, zoals de kwaliteit van het management, sociale verantwoordelijkheid, personeelsbeleid en de wereldwijde concurrentiepositie. Van alle onderzochte auto-producerende ondernemingen (automerken), neemt Toyota bij alle criteria de hoogste positie in. Dat is een bijzonder belangrijke en eervolle uitkomst, die veelzeggend is over de fenomenale reputatie van de Japanse autogigant. 

gewaardeerd 2a

Groot onderzoek
Hoe komt zo'n lijst nu tot stand, is de logische vervolgvraag. Wel, de samenstellers baseren zich op enquêtes die zij hebben afgenomen bij aanvankelijk maar liefst 1.500 beleidsbepalende personen van bedrijven met een omzet van tien miljard dollar of meer. Per branche werden tenminste de vijftien grootste ondernemingen wereldwijd ondervraagd en ook de tien grootste in de Verenigde Staten. Al met al omvatte het onderzoek de bevindingen van 652 bedrijven in dertig landen. De tweede fase van het onderzoek behelsde een vragenlijst die door nog eens vierduizend leidinggevenden en analisten werd ingevuld; zij kruisten daarin elk de tien bedrijven aan die zij het meest waardeerden, in de negen genoemde categorieën. Wat je noemt een zeer gedegen onderzoek.

gewaardeerd 3

Top-10
De top-10 van dit jaar zag er als volgt uit: 1. Apple, 2. Google, 3. Amazon, 4. Berkshire Hathaway (verzekeraar), 5. Walt Disney, 6. Starbucks, 7. Southwest Airlines, 8. FedEx, 9. Nike, 10. General Electric.

gewaardeerd 4a

 

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.