fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

13 09 2018 1

Het grapje om de Toyota Mirai een watertaxi te noemen, is snel gemaakt. Zeker als er een kern van waarheid in zit: een Parijse taxi-onderneming heeft 25 van deze waterstofauto’s in gebruik genomen. En dat is, anders dan bij de walmende rondvaartenboten die de Seine bevolken, erg goed nieuws.

13 09 2018 2

Luchtvervuiling is een hardnekkig probleem voor veel grote steden. Parijzenaars mogen bij ernstige smogvorming alleen bij toerbeurt hun auto gebruiken; een even of oneven nummer op het kenteken bepaalt wie wanneer de weg op mag. De Toyota Mirai, de waterstofauto van Toyota, ontkomt vanzelfsprekend aan dit regime, omdat uit zijn uitlaat niets anders komt dan wat waterdruppels. Of een plasje, dat hij als een zindelijk hondje kan ophouden. Het baasje bepaalt wanneer het kraantje open mag.

13 09 2018 3a

Taxi en politie
Via een door de Europese Commissie gepromoot project ter bevordering van de aanschaf en het gebruik van waterstofauto’s, brengt de organisatie FCH (Fuel Cells and Hydrogen) in Brussel, Londen en Parijs in totaal 180 voertuigen met deze milieuvriendelijke vorm van aandrijving op de weg. Toyota is in zo’n geval vanzelfsprekend van de partij, het heeft immers een kant-en-klaar productiemodel in de catalogus staan. Van die 180 auto’s zijn er inmiddels tien geleverd aan de Londense politie - ook Mirai’s - terwijl de overige 170 aan de slag gaan als taxi’s. In Parijs zijn onlangs de eerste 25 Toyota’s afgeleverd aan taxibedrijf HYPE, dat uitsluitend met waterstofauto’s rijdt. Over drie jaar moet hun vloot zijn gegroeid tot honderd auto’s.

13 09 2018 4

Goed figuur
De inzet van de innovatieve Toyota’s past naadloos in het Franse overheidsbeleid, dat via een landelijk programma de inzet van waterstofauto’s promoot. In het overvolle Parijs, waar de matige luchtkwaliteit voor zowel inwoners als toeristen een gegeven is, slaan de Mirai’s daarom een extra goed figuur. Déplacer-vous en taxi hydrogène staat er als prikkelende tekst achterop de auto’s. Letterlijk: verplaats uzelf per waterstoftaxi. Altijd doen. De stad is erbij gebaat.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.