fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

VETOS nieuws 02 08 2018 foto1

 

Bij de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 speelt Toyota een hoofdrol: het verzorgt de mobiliteit van zowel de olympische en paralympische sporters als de vele duizenden supporters, officials, media en andere betrokkenen. Reken op de meest innovatieve Spelen aller tijden.

 

 

VETOS nieuws 02 08 2018 foto2

 

 

 

De openingsceremonie mag dan nog twee jaar in de toekomst liggen, bij Toyota draaien er al teams op volle toeren voor de Spelen van 2020. Het grootste autoconcern ter wereld heeft zich exclusief verbonden aan het grootste sportevenement ter wereld - een mooie gedachte. De stap is niet zo vreemd, aangezien Toyota al sinds 2015 bij de Olympische Spelen is betrokken. Ook in Nederland, waar de sporters over gloednieuwe Toyota’s kunnen beschikken om onder meer naar hun trainingen te rijden.

 

VETOS nieuws 02 08 2018 foto3

Vrij bewegen

Geen zorgen hebben over mobiliteit, dat is de centrale gedachte van Toyota. Je vrij kunnen bewegen, ook wanneer een handicap dat potentieel in de weg staat, is de eerste van de drie pilaren waarop de sportieve activiteiten van Toyota rusten. De tweede pilaar is duurzaamheid, door zoveel mogelijk waterstof als brandstof voor de voertuigen te kiezen, terwijl de derde pilaar het vervoer zelf betreft van de atleten, de officials, de pers en de staf. En dat volgens TPS, het Toyota Production System. Productiesysteem?

 

VETOS nieuws 02 08 2018 foto4

30 miljoen mensen

Naar verwachting verdubbelt de populatie van Tokyo tijdens de Olympische Spelen van een reeds onvoorstelbare 15 miljoen naar 30 miljoen mensen. Hoewel de stad over één van de meest efficiënte transportsystemen ter wereld beschikt, steekt Toyota graag een helpende hand toe om in elk geval het vervoer van de sporters en hun staf van en naar de sportlocaties in goede banen te leiden. Hiervoor past het technologie toe van het eigen productiesysteem. Meer precies: de Data Communication Modules, die door intensieve communicatie met het Mobility Service Platform de meest efficiënte, veilige en snelle routes voor het transport van personen en goederen berekent. Akio Toyoda, president van het autoconcern: “zo kunnen wij de mobiliteit van iedereen proberen te waarborgen. Wie zich vrij kan bewegen, staat letterlijk niets in de weg.”

 

 

.

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.