fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

17 04 2018 1

Terwijl de wereld zich voorbereidt op Earth Day, zondag 22 april, staat Toyota even stil bij het feit dat het als groenste autoconcern ter wereld het gehele jaar door met milieubewust ondernemen bezig is.

17 04 2018 2

Groenste autoconcern? Je kunt tegenwoordig nog amper Toyota’s in die ooit zo populaire kleur krijgen! Bedoeld wordt hier het feit dat het toonaangevende magazine Newsweek Toyota als één van de meest milieuvriendelijke bedrijven ter wereld aanmerkt, terwijl het wat hun betreft zeker de nummer 1 is onder de autofabrikanten. En die fabrikant strooit nu met feiten die dat onderstrepen.

17 04 2018 3

Hybrides
Neem bijvoorbeeld het gegeven dat Toyota ’s werelds grootste producent is van (deels) elektrisch aangedreven voertuigen, met meer dan 11,5 miljoen verkochte hybrides wereldwijd. Per 2030 moeten de mondiale verkopen 5,5 miljoen stuks per jaar belopen, waarvan meer dan een miljoen zero-emission-vehicles, dus geheel zonder uitstoot. Vanaf 2025 zal elk model van Toyota en Lexus leverbaar zijn met elektrische of hybride aandrijving.

17 04 2018 4

Led
Een ander voorbeeld: de overstap naar led-verlichting in Noord-Amerikaanse Toyota-fabrieken levert naar verwachting een energiebesparing op van 20.000 megawatt per jaar, alsmede een beperking van de uitstoot van CO2 met 17.000 ton per jaar. Bij vier fabrieken zijn projecten opgestart om water te besparen en dat heeft het afgelopen jaar een reductie opgeleverd van 163 miljoen liter; het equivalent van wat pakweg 400 gezinnen gebruiken.

17 04 2018 5

Vlinders
In 2016 is maar één procent van het afval van de Noord-Amerikaanse Toyota-fabrieken terechtgekomen op stortplaatsen; de rest is gerecycled, hergebruikt, gecomposteerd of verscheept naar afvalcentrales die er energie uit winnen. Op dertien locaties hebben medewerkers tuinen aangelegd waar vlinders graag verblijven en voor bestuiving van bloemen zorgen. En bij een nieuw Toyota-onderzoekscentrum in Michigan wordt 92 procent van het bouwafval - 461 ton - hergebruikt door het centrum zelf.

17 04 2018 6

Waterstof
Verder zijn er plannen om in de haven van Long Beach het eerste grootschalige waterstoftankstation te bouwen waarvan de brandstofvoorziening voor rekening komt van brandstofcellen. Die gebruiken op hun beurt organisch afval van de landbouw, resulterend in de beschikbaarheid van water, elektriciteit en waterstof. Indien gereed, kan het station alle Toyota Mirai’s en de toekomstige HCV Truck van brandstof voorzien.

17 04 2018 7

En ja, voor groene Toyota’s moesten we diep het archief induiken. Kent u ze allemaal? Van boven naar beneden: Starlet (1978), Corolla (1970), Lite Ace (1972), Corona Mk.II Wagon (1972), Land Cruiser (1979), Tercel (1983) en Hilux (1988).

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.