fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

30 11 2017 1De aanblik van het Japanse (vooral stedelijke) verkeer gaat de komende jaren ingrijpend veranderen. Toyota heeft namelijk een nieuwe taxi ontwikkeld, die de oude Crown-modellen gaat vervangen. Hij doet ons wel ergens aan denken... 

30 11 2017 2

Kijk eens naar de basisvorm van de nieuwe JPN Taxi (JPN staat voor Japan), waarin de vorm van de aloude Londense taxi’s gemakkelijk zijn te herkennen. De auto’s hebben onderling helemaal niets met elkaar te maken, de Toyota onderstreept hoogstens hoe zeer de Britten het decennia geleden al bij het juiste eind hadden. De JPN Taxi heeft vrij compacte buitenmaten, maar biedt onder meer door zijn hoge dak een zee aan binnenruimte. Een auto die je vanwege zijn comfort en gemakkelijke instap ook wel in onze contreien zou willen hebben.

30 11 2017 3

Vier golfsets
De nieuwe JPN Taxi weerspiegelt de Japanse gastvrijheid, aldus Toyota. Dat zegt het vooral omdat de auto een bijzonder gemakkelijke instap (en uitstap!) heeft. De grote schuifdeur links (de stoepzijde in Japan) kan elektrisch open en dicht en voor rolstoelgebruikers is er een ‘ramp’ om het interieur gemakkelijk te kunnen betreden zonder uit de rolstoel te hoeven stappen. De bagageruimte heeft een inhoud van ruim 400 liter, genoeg voor een flinke berg vakantiebagage. Toyota zegt dat er twee grote koffers én vier golfsets achterin passen. Hoeveel mensen zouden zó veel spullen tegelijkertijd meenemen? Enfin, het kan in deze gebruiksvriendelijke Toyota.

30 11 2017 4a

LPG
Bijzonder aan de JPN Taxi is zijn aandrijflijn. Onwillekeurig zou je er een brandstofcel in verwachten, maar dat is waarschijnlijk wat te hoog gegrepen voor alledaags gebruik - de JPN Taxi doorkruist heel het land en er zijn nog maar weinig waterstofstations. Het is evenmin een diesel of een elektrisch voertuig, zoals de taxi’s in ons land, maar een wel een hybride, waarvan de (benzine)motor door LPG wordt gevoed. Dit levert binnen de gegeven mogelijkheden de minst schadelijke uitlaatgassen op, aldus Toyota. Zuinig is-ie ook, met een gemiddeld verbruik van 5,1 l/100 km.

30 11 2017 5

Japans indigo
Bijzondere aandacht schenkt Toyota aan de mooie, diepblauwe kleur waarin de taxi standaard wordt geleverd, koiai genaamd. Het is diep donkerblauwe tint, die verweven is met de Japanse traditie en ook wel ‘Japans indigo’ wordt genoemd. De kleur zou staan voor elegantie, veiligheid, waardigheid en vertrouwen. Precies wat je van een taxi wil.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.