fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

VETOS nieuws 04 01 2017 foto1 klein

Welkom in 2017, met de beste wensen namens alle VETOS Dealers! Toyota begint het jaar goed. Niet alleen is de geheel nieuwe, spannende C-HR nu leverbaar, er zijn ook updates doorgevoerd voor enkele populaire, bestaande modellen. Ze gaan fris het nieuwe (model)jaar in. En behoorlijk rood bovendien.

 

 

VETOS nieuws 04 01 2017 foto2 klein

 

Yaris

De populariteit van de in Frankrijk gebouwde Toyota Yaris neemt nog altijd toe. In het felbevochten B-segment, zoals het gedeelte van de automarkt heet waarin de Yaris opereert, staat hij te boek als een evenwichtige, technisch geavanceerde en comfortabele keuze. Een speciale vermelding verdient de Yaris Hybrid, die in Europa inmiddels meer dan veertig procent van de verkopen voor zijn rekening neemt. Nieuw voor het 2017-model is de mooie kleur Tokyo Red. Die is er ook voor de bi-tone uitvoeringen, die een gedeeltelijk metallic zwarte afwerking hebben.

 

VETOS nieuws 04 01 2017 foto3 klein

 

Auris

In Europa doet de Auris het goed als Hatchback en Touring Sports. Rond zestig procent van de kopers kiest voor de geavanceerde Hybrid. Behalve de kleur Tokyo Red en 17-inch lichtmetalen wielen zijn er sportstoelen en een Black Alcantara interieur als nieuwtjes te noemen. Het mooie veiligheidssysteem Toyota Safety Sense is voortaan standaard. Het omvat PCS (radarsysteem dat aanrijdingen helpt voorkomen), LDA (houdt auto in de rijstrook), AHB (automatisch grootlicht) en RSA (leest verkeersborden waarop de maximum snelheid is aangegeven).

 

VETOS nieuws 04 01 2017 foto4 klein

 

Verso en Avensis

De populaire en zeer capabele midi-MPV van Toyota, de Verso, gaat modeljaar 2017 in met de nieuwe tint Tokyo Red. Heeft de auto die buitenkleur, dan krijg zijn interieur een nieuwe bekledingsstof waarin rode accenten zijn opgenomen. Verder is er een nieuw type lichtmetalen wiel beschikbaar gekomen, in de maat 17 inch. Dezelfde aanpassingen gelden voor de Toyota Avensis. De lichtmetalen wielen zijn bij deze auto wel een maatje groter, namelijk 18 inch.

VETOS nieuws 04 01 2017 foto5 klein

En verder…

Natuurlijk telt het gamma van Toyota veel meer modellen dat die we in dit korte lijstje hebben genoemd: Aygo, C-HR, Prius, Prius Plug-in, Prius+, Mirai, GT86, RAV4, Land Cruiser, Hilux, Proace en Proace Verso. Bij nieuws over deze modellen leest u dat uiteraard op onze site. 

 

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.