fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

06 09 2016 1aPrevia. Picnic. Avensis Verso. En natuurlijk: Hiace. Bij ouders van grote gezinnen, taxi-ondernemers en andere personenvervoerders gaat er bij het lezen van deze voormalige Toyota-namen wellicht wat belletjes rinkelen. Mooi, want de ruime tijden van weleer zijn terug: maak kennis met de Proace Verso. 

06 09 2016 2a

Toyota heeft al de ruime Verso in het gamma, de MPV waar niemand omheen kan. Zevenpersoons en ongekend dynamisch. Maar het kan altijd een stapje groter. Negenpersoons. Brede schuifdeuren links en rechts. Een gemakkelijke doorloop naar de achterste zitrij. En een gigantische bagageruimte. Toyota doet een schepje bovenop alles wat een mens zich aan ruimte kan wensen, en wel met de nieuwe Proace Verso.

06 09 2016 3a

Volwaardig lid
De Proace Verso is een nieuw en zeer volwaardig lid van de Verso-familie. Hij wordt in dit prachtige filmpje voorgesteld door een groep acrobaten, die schijnbaar vanuit stilstand koppeltje-duikelend om hun eigen horizontale as kunnen draaien. Jaloersmakend! De mannen springen ook door de Proace Verso heen alsof het niets is, daarmee aangevend hoeveel ruimte de auto biedt voor dat soort merkwaardige escapades.

06 09 2016 4a

Conferentie-oord
Erg bijzonder aan de Proace Verso is dat hij in drie formaten leverbaar is: Compact, Medium en Long, met lengtes van respectievelijk 460, 490 en 530 cm. Zelfs de Compact biedt al plaats aan negen inzittenden (inclusief chauffeur). Het kenmerkende verschil tussen de Medium en de Long is dat laatstgenoemde een nog grotere bagageruimte heeft. De stoelen of banken achterin zijn opklapbaar of verschuifbaar, zodat het interieur heel variabel is in te delen. Afhankelijk van de uitvoering kunnen de stoelen ook worden uitgenomen. In de meest luxueuze versie, de Executive, kunnen de stoelen op de tweede zitrij 180 graden worden gedraaid, zodat de auto in een rijdend conferentie-oord verandert.

06 09 2016 5a

Vier zuinige diesels
Er is een ruime keuze aan motoren. Het zijn allemaal zeer zuinige en moderne turbodiesels. De versies met 1,6-liter inhoud hebben 95 en 115 pk, de versies met 2,0-liter hebben 150 en zelfs 180 pk. Er zijn handgeschakelde en automatische transmissies leverbaar. Belangrijk is verder de beschikbaarheid van alle actuele veiligheidssystemen, onder de vertrouwde noemer Toyota Safety Sense. Prijzen worden later bekendgemaakt.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.