fbpx
Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

Tundra 1aDe Amerikaan Victor Sheppard was zo tevreden over zijn negen jaar oude Toyota Tundra pick-up, dat hij zelfs na een miljoen afgelegde mijlen geen reden zag om zijn auto in te ruilen voor een nieuwe. Bij Toyota dachten ze daar anders over.

Tundra 2a

1.600.000 kilometer
Een miljoen mijl staat gelijk aan 1,6 miljoen kilometer. Een onvoorstelbare afstand om te rijden, laat staan in slechts negen jaar tijd en met één en dezelfde auto. Victor Sheppard zat er niet mee, hij reed gewoon. Soms wel 200.000 kilometer per jaar. Gewoon, omdat hij wat verder van zijn werk woont dan de meeste andere mensen.

Tundra 3a

117 onderhoudsbeurten
De Toyota Tundra beschikt zelfs na een miljoen mijl nog over zijn oorspronkelijke motor, transmissie en lak. "Bijna niemand gelooft hoe origineel deze auto is", aldus Ron Weimer van Sheppard's Toyota-dealer. "Wij kunnen het echter bewijzen. Het staat zwart op wit in onze administratie: er zijn 117 onderhoudsbeurten uitgevoerd. En niet één motorwissel." Victor is zelf ook onder de indruk. "Op een paar kleine deukjes na ziet mijn auto er nog uit als nieuw. Ook vanbinnen. Zelfs de stoel is nog prima." De ingepakte neus van de auto verklaart de mooie staat deels: het is een soort mantel ter bescherming tegen steenslag.

Tundra 4a

Uit elkaar halen
Een auto die in de praktijk zo ontzettend veel heeft gereden, is voor de Toyota-fabriek een bijzonder interessant studie-object naar de bouwkwaliteit. "Daarom wilden wij de Tundra heel graag van Mr. Sheppard overnemen", zegt Mike Sweers. Hij is chief truck engineer bij de Amerikaanse Toyota-fabriek waar de auto in 2007 is gebouwd. "Daarom hebben wij hem het aanbod gedaan om zijn oude Tundra gratis om te ruilen voor een gloednieuwe. Gelukkig wilde hij dat!" In de fabriek gaan technici de Tundra nu minutieus uit elkaar halen, zodat zij de slijtage nauwkeurig - dat wil zeggen: per onderdeel - kunnen beoordelen. Een proces van maanden. Uiterst kostbaar, maar hoeveelheid informatie die het oplevert is onbetaalbaar.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook & Instagram

facebook breedFollinsta

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook      instagram       

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.