Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolgslider-vetos-tekstklein-5 vervogslider_Toyota2017_modellen vervogslider_Yaris_voorzijde VETOS-vervolg-nieuw-test

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw VETOS dealer en vul daar het afsprakenformulier in. Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.

Lees meer

11 04 2017 1Goed nieuws van het verkoopfront: de afzet van Toyota en Lexus is in het eerste halfjaar 11 procent hoger uitgekomen dan dezelfde periode in 2016. De hybride uitvoeringen zijn enorm populair en nemen inmiddels 40 procent van de verkopen voor hun rekening.

11 04 2017 2

In totaal gingen er in de eerste zes maanden van dit jaar maar liefst 527.000 auto’s van Toyota en Lexus ‘over de toonbank’. Daarmee bedraagt het Europese marktaandeel van de twee merken samen een gezonde 4,9 procent. De genoemde groei van 11 procent is op zich al prachtig, maar een werkelijk indrukwekkende waarde geldt voor de hybride modellen, waarvoor een groeispurt van maar liefst 44 procent mag worden genoteerd. In totaal zijn er 208.300 auto’s met hybride aandrijflijn verkocht, wat neerkomt op 40 procent. In West-Europa maakt de hybride zelfs 50 procent van de verkopen uit. Kijk, dat had de eerste Prius, die eind jaren negentig nog zo schuchter om de hoek kwam kijken, waarschijnlijk nooit durven dromen.

11 04 2017 3

Meer hybride Toyota’s
De enorme populariteit van de hybride modellen laat zich onder meer verklaren door het toegenomen aanbod: Yaris, Auris, Auris Touring Sports, C-HR, Prius, Prius Plug-in, Prius+ en RAV4 zijn hybride of als hybride leverbaar. De vanaf-prijzen lopen uiteen van 14.495 tot 37.995 euro. Bij Lexus zijn zelfs alle modellen voorzien van hybride-techniek; niet voor niets meldt Toyota Motor Europe, het Europese hoofdkantoor van de twee merken, dat in West-Europa 99 procent voor een hybride Lexus kiest.

11 04 2017 4

Toppers Yaris en C-HR
Een opvallende rol is er in dit verband voor de C-HR. Deze nieuweling is leverbaar met de 1.2 turbomotor en als 1.8 hybride; inmiddels blijken de kopers massaal voor laatstgenoemde versie te gaan: 8 van elk 10 C-HR’s is een Hybrid. De grote favorieten in Europa zijn verder de Yaris Hybrid (+7 procent), de RAV4 Hybrid (+75 procent) en de nieuwe bestelauto en personenbus Proace (+233 procent!). Het absoluut populairste model van Toyota in Europa is de Yaris, die in zijn eentje voor ruim 100.000 stuks tekent, gevolgd door de C-HR met bijna 69.000 stuks. Knap toch, van zo’n totaal nieuw en revolutionair model. Hét bewijs dat Toyota de Europese autosmaak prima naar waarde weet te schatten.

 

Actueel

Onze dealers zijn aangesloten bij

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk
_________________________________________

Volg VETOS op Facebook

facebook breed

 

 

vaste onderhoudsprijzen voor Toyota!

Lees meer

autobedrijf logo

VETOS secretariaat

info@vetos.nl

bestuursinformatie

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter        icon-facebook

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.